Scan-kap 99 Scan-kap 99 Scan-kap 99 Scan-kap 99

DM2015DM blev i år afholdt i Kerteminde. Og blev afviklet under gode forhold, på vandet såvel som på land. Første dagen bød på en del vind fra øst med dertilhørende høj sø. Banelederen havde besluttet at der skulle leveres noget for startpengene, så vi fik 5 sejladser af 3 opkryds + 3 lænsere, dvs 15 spilersæt og nedtagninger på en dag. Dette gik noget ud over det sociale om aftenen, da det må noteres at der var totalt ro i lejren kl. 21.

2. dag startede ud i mellemluft og lidt gammelsø, der dog aftog i løbet af dagen. Vinden aftog desværre så meget så 10. sejlads blev aflyst og 9 afkortet ved sidste topmærke. Sejladserne blev i øvrigt afholdt i en god og fair ånd, der blev rost af juryen, der ikke havde en eneste protest at se til og havde bemærket at vi sejlere var flinke til at tage vores straffe på vandet.

Resultaterne kan ses under Resultater hvor også Resultater fra Scankap ligaen er blevet opdateret. Når Scan-kapligaen nu nævnes, vil jeg atter opfordre til at I indsender resultater. Jeg håber vi mangler nogen, ellers må i se at komme ud og vise flaget på de lokale kapsejladsbaner.

Link til online artikler vedr. DM:


http://minbaad.dk/nyhed/archive/2015/19/august/article/scankap-99-dm-sort-sol-over-kerteminde/

 

http://www.baadmagasinet.dk/nyheder/nyheder/kapsejlads/23155-forstedagen-afgjorde-scan-kap-dm/page