Scan-kap 99 Scan-kap 99 Scan-kap 99 Scan-kap 99

Nyheder

Dragør har lagt sig i selen for at skabe et godt DM, rammerne er ved at være på plads, så nu er det op til os sejlere at få dem udfyldt. Nedenfor er invitation til DM

Se indbydelsen her

Som en julegavemulighed har Henrik Skafte lagt et stort arbejde i at udarbejde et sortiment af Foliemærker specielt til Scan-kap 99 ejere og deres gaster. Her iblandt et kopi af det originale mærke der sidder på båden og som flere igennem længere tid har efterspurgt.

Læs mere om hvordan de bestilles under Båden/Foliemærker.

Scankap Foliemærker

Øresundsmesterskaberne 2022 - Aflyst pga. manglende tilslutning

scan oresund topVi gentager succesen fra 2021 - men håber på lidt mere vind)

Der er tale om et trim-stævne, hvor alle kan deltage uanset deres kapsejladserfaring.

Konceptet er, at vi skal have det sjovt, og vi skal se, om vi kan pine noget fart ud af bådene. Vi sejler fire starter på en op-ned bane, og vi sejler for at vinde, men der skal være plads til mindre erfarne besætninger, der gerne vil i gang med kapsejlads.

Jeg håber på igen at kunne få en prof sejler eller sejlmager til at deltage som coach til stævnet, så vi kan træne lidt starter og får nogle trick til fart og højde.

Det er vigtigt, at det er sjovt at sejle, og det er meget sjovere, hvis vi er mange både på vandet. Derfor vil jeg også koordinere en gastebørs, så du kan søge gaster til din båd, hvis du mangel det. På samme måde kan gaster også søge båd.

Alle Scan-kapper kan deltage, også selv om de ikke ligger i Øresund, men hvis det er tilfældet, så kan man kun vinde en trøstepræmie. Hovedpræmien går til en Øresundsbåd.

Efter sejladsen mødes vi på havnen, hvor der vil blive tændt op i grillen, så vi kan få en pølse og en moleøl og dele erfaringer fra dagens sejladser. Der vil også være plads til (sø)røverhistorier og socialt samvær.

Stævnet afholdes af Tårbæk Sejlklub søndag den 12. juni.

Tilmelding sker til undertegnede ved indbetaling af 200kr på MobilePay til 2531 1682. Skriv sejlnummer og navnet på skipper på betalingen.

Med sejlerhilsen
Simon Svenstrup
Mob:2531 1682
DEN 82, Zenobia

Årets generalforsamling blev afholdt i Middelfart søndag den 14/11. De 9 fremmødte havde en hyggelig eftermiddag, der ud over selve generalforsamlingen, bød på erfaringsudvekslinger og en bid brød. En særlig velkomst skal lyde til Erik Medelby Andersen der som nyslået Scan-kap sejler havde taget turen fra Fåborg til Middelfart for at deltage. Herud over var der gamle kendinge fra Aabenraa, Århus, Kerteminde samt jøbenhavns-området.

Opdatering 20211208
De vedtagne forslag vedrørende ændringer af klassereglerne afventer den formelle godkendelse i Dansk Sejlunions Tekniske Udvalg. De vil se om de kan have det behandlet inden Jul.

Formandsberetning, Referat og Regnskab kan findes her

Generalforsamling er flyttet

Der indkaldes herved til generalforsamling i Scan-kap 99 klubben søndag d. 14. november 2021, kl. 12 til 14-15 stykker

Sted: Middelfart Sejlklub, Østrehougvej 112, 5500 Middelfart, Flyttet til Vejrøvænget 7, 5500 Middelfart

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent.
  2. Formandens beretning.
  3. Årsregnskab 2020/21 
  4. Fastsættelse af kontingent.
  5. Indkomne forslag. Forslag 1, Forslag 2, Forslag 3
  6. Valg af formand (Benny Bruhn modtager genvalg)
  7. Valg af bestyrelsesmedlemmer (Christian og Simon) og 1 suppleant (Flemming), og Revisorsuppleant (Erik) Alle modtager genvalg.
  8. Eventuelt.

Evt. indkommende forslag til behandling på generalforsamlingen skal jf. vedtægterne være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen og offentliggøres på hjemmeside senest 8 dage før generalforsamlingen. Forslag kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Klubben vil være vært for en let frokost hvor der kan hyggesnakkes i rigt mål. Af hensyn til indkøb, venligst send en mail eller en SMS om at du deltager. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 40707804.

Det er med stor glæde, at Dragør Sejlklub bekræfter værtsskabet for DM den 12-14. august 2022. Detaljer kommer senere

https://www.manage2sail.com/en-US/event/79c7414e-d21d-4c65-982b-3224aa8f4d67#!/

Mvh.

Erik

+45 2338 4082

DM og træf for Scan-kap 99 i Aarhus 19.-22. august 2021

Her fra Aarhusbugt-fraktionen er vi i fuld gang med at planlægge DM og træf for alle Scan-kap 99 sejlere. Og vi kan allerede nu sige, at det bliver et brag af et stævne med kamp til stregen. Men vi skal også have masser af hyggeligt samvær til vands og på land. Rammen for det hele bliver Aarhus Sejlklub i hjertet af Aarhus, med masser af vand- og byliv. 

Vi sætter alle sejl for at lave et godt DM med spændende sejladser og glæder os allerede til a se jer her i Aarhus den 19.-22. august. Så I kan allerede nu starte med at planlægge en tur til Aarhus i august.

Som extra krydderi, kan det fremhæves at scankap 99 klubben i samarbejde med Elvstrøm Sails udlodder en helt nyt storsejl. Sejlet kan kun vindes af en båd, som på lodtrækningstidspunktet er uden for top 5, og ved tilmelding inden 1/7 får man 2 lodder i puljen. Præmien er betinget af fremmøde.

Tilmeld dig her

Allerbedste hilsner
Aarhus Sejlklub og Scan-kap 99 DM21 Team

DM2015

Hjemmesiden er opdateret med punktet kaperpuljen, der er en aktivitetspulje besluttet af bestyrelsen for at fremme aktiviteter for alle Scan-Kap 99.

Alle kan søge om midler i puljen, hvis de ønsker at lave en aktivitet. Det kan både være, fælles tursejlads/træf, det kan være foredrag, stævner eller noget helt andet, som du går og pønser på.

Første initiativ gennem aktivitetspuljen er Øresundsmesterskaberne, der er et trim-stævne 6. Juni i Tårbæk.

Læs mere om Kaperpuljen her

Datoerne for kapsejladser der kan have interesse for Scan-kap sejlere er så småt opdateret i vores kapsejladskalender.

Bemærk specielt ØSM, som er et helt nyt tiltag for Øresundsbådene

Kender du til andre interessante kapsejladser, som du syntes skal med i vores kapsejladskalender, så send en mail til vores webmaster, med relevant info. Så sørger han for at kalenderen bliver opdateret.

14740521268 286924c183 o Small