Scan-kap 99 Scan-kap 99 Scan-kap 99 Scan-kap 99

Nyheder

Årets generalforsamling blev afholdt i Middelfart søndag den 14/11. De 9 fremmødte havde en hyggelig eftermiddag, der ud over selve generalforsamlingen, bød på erfaringsudvekslinger og en bid brød. En særlig velkomst skal lyde til Erik Medelby Andersen der som nyslået Scan-kap sejler havde taget turen fra Fåborg til Middelfart for at deltage. Herud over var der gamle kendinge fra Aabenraa, Århus, Kerteminde samt jøbenhavns-området.

De vedtagne forslag vedrørende ændringer af klassereglerne afventer den formelle godkendelse i Dansk Sejlunion.

Formandsberetning, Referat og Regnskab kan findes her

Generalforsamling er flyttet

Der indkaldes herved til generalforsamling i Scan-kap 99 klubben søndag d. 14. november 2021, kl. 12 til 14-15 stykker

Sted: Middelfart Sejlklub, Østrehougvej 112, 5500 Middelfart, Flyttet til Vejrøvænget 7, 5500 Middelfart

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent.
 2. Formandens beretning.
 3. Årsregnskab 2020/21 
 4. Fastsættelse af kontingent.
 5. Indkomne forslag. Forslag 1, Forslag 2, Forslag 3
 6. Valg af formand (Benny Bruhn modtager genvalg)
 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer (Christian og Simon) og 1 suppleant (Flemming), og Revisorsuppleant (Erik) Alle modtager genvalg.
 8. Eventuelt.

Evt. indkommende forslag til behandling på generalforsamlingen skal jf. vedtægterne være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen og offentliggøres på hjemmeside senest 8 dage før generalforsamlingen. Forslag kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Klubben vil være vært for en let frokost hvor der kan hyggesnakkes i rigt mål. Af hensyn til indkøb, venligst send en mail eller en SMS om at du deltager. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 40707804.

Det er med stor glæde, at Dragør Sejlklub bekræfter værtsskabet for DM den 12-14. august 2022. Detaljer kommer senere

https://www.manage2sail.com/en-US/event/79c7414e-d21d-4c65-982b-3224aa8f4d67#!/

Mvh.

Erik

+45 2338 4082

DM og træf for Scan-kap 99 i Aarhus 19.-22. august 2021

Her fra Aarhusbugt-fraktionen er vi i fuld gang med at planlægge DM og træf for alle Scan-kap 99 sejlere. Og vi kan allerede nu sige, at det bliver et brag af et stævne med kamp til stregen. Men vi skal også have masser af hyggeligt samvær til vands og på land. Rammen for det hele bliver Aarhus Sejlklub i hjertet af Aarhus, med masser af vand- og byliv. 

Vi sætter alle sejl for at lave et godt DM med spændende sejladser og glæder os allerede til a se jer her i Aarhus den 19.-22. august. Så I kan allerede nu starte med at planlægge en tur til Aarhus i august.

Som extra krydderi, kan det fremhæves at scankap 99 klubben i samarbejde med Elvstrøm Sails udlodder en helt nyt storsejl. Sejlet kan kun vindes af en båd, som på lodtrækningstidspunktet er uden for top 5, og ved tilmelding inden 1/7 får man 2 lodder i puljen. Præmien er betinget af fremmøde.

Tilmeld dig her

Allerbedste hilsner
Aarhus Sejlklub og Scan-kap 99 DM21 Team

DM2015

Hjemmesiden er opdateret med punktet kaperpuljen, der er en aktivitetspulje besluttet af bestyrelsen for at fremme aktiviteter for alle Scan-Kap 99.

Alle kan søge om midler i puljen, hvis de ønsker at lave en aktivitet. Det kan både være, fælles tursejlads/træf, det kan være foredrag, stævner eller noget helt andet, som du går og pønser på.

Første initiativ gennem aktivitetspuljen er Øresundsmesterskaberne, der er et trim-stævne 6. Juni i Tårbæk.

Læs mere om Kaperpuljen her

Datoerne for kapsejladser der kan have interesse for Scan-kap sejlere er så småt opdateret i vores kapsejladskalender.

Bemærk specielt ØSM, som er et helt nyt tiltag for Øresundsbådene

Kender du til andre interessante kapsejladser, som du syntes skal med i vores kapsejladskalender, så send en mail til vores webmaster, med relevant info. Så sørger han for at kalenderen bliver opdateret.

14740521268 286924c183 o Small

Nyhedsbrev 2020 er sammensat og består mest af info fra generalforsamlingen, men ud over det er der et par interessante tiltag der er værd at læse om.

Nyhedsbrevet findes her

Photo : Ulrike Bauer - SC-99 DM 2020
Photo : Ulrike Bauer - SC-99 DM 2020

Generalforsamlingen forgik i år via Zoom. Bortset fra små tekniske udfordringer, gik det smertefrit. Forslaget om ændring af spilermål blev skudt til hjørne og en bedre løsning søges og vil blive fremlagt på en ekstraordinær generalforsamling.

Referat og andet fra generalforsamlingen kan nu findes her

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Scan-kap 99 klubben søndag d. 8. november 2020, kl. 10-13

Sted: Zoom (Mødet bliver via Zoom pga. aktuelle nationale Covid-19 restriktioner)
Tilmeld dig ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., du vil så senere modtage link til Zoom mødet.
Du kan med fordel installerer Zoom på forhånd og registrer dig. Det koster dig ikke noget at benytte Zoom. 
Zoom klient kan hentes på: https://zoom.us/download#client_4meeting

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent.
 2. Formandens beretning.
 3. Årsregnskab 
 4. Fastsættelse af kontingent.
 5. Indkomne forslag.
      Bestyrelsens fremsatte forslag vedr. ændring af spiler mål
 6. Valg af formand (Benny Bruhn modtager genvalg)
 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleant (Erik og Christian er på valg. Erik modtager ikke genvalg. Christian modtager genvalg. Lars Røpke modtager ikke genvalg som suppleant til bestyrelsen. Egon modtager ikke genvalg som revisor suppleant.)
 8. Eventuelt.

Evt. indkommende forslag til behandling på generalforsamlingen skal jf. vedtægterne være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen og offentliggøres på hjemmesiden senest 8 dage før generalforsamlingen. Forslag kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..